CCA İCO Gaz depolama silindirleri projesi


CE996E35-49E7-45B9-9B20-A5FE6D1354FE.png
CCA Silindirler Nedir?
Kompozit Silindirler modern malzemelerden CNG, LPG ve endüstriyel gazlar için tip 4 endüstriyel silindirlerin dünya pazarında en çok talep edilen ürünlerden birini üreterek blockchain ile birleştiren bir projedir
CCA Projenin amacı nedir?
Çek Cumhuriyeti'nde yüksek mukavemetli ve yüksek basınç kullanan ECE R110: 2013, ISO 11439, ADR / RID: 2013, ISO 11119–3 gereklerine uygun olarak yüksek ve düşük basınçlı silindir üretimi için kaynak sağlamaktır. Karbon fiberler ve ileri polimer malzemelerden.
Projedeki merkezi olmayan doğrudan yatırım, token alımıyla gerçekleşecektir.
Projenin amacı, teknik parametreler açısından, maliyette rekabetçi, seri üretimde montaj için teknolojik olarak, mevcut analogları aşan, ultra tip , tip4 gaz tüplerinin üretimini ve geliştirilmesini sağlamaktır.
Her şeyden önce, hızlı bir geri ödeme, ılımlı riskler ve güçlü bir mesleki deneyim geçmişi olan bir projeden söz ediyoruz.
Proje ekibi, kompozit malzemelerin tasarımı ve inşası alanında uzmanlık ve deneyime sahip ve projenin uygulanması için gerekli her şeye sahiptir.
Projenin Hedefi Nedir ?
CNG, LPG ve endüstriyel gazlar için 4 tip modern inovatif silindirlerin üretimi için 5 milyon USD toplamak; tip4 yüksek teknoloji kompozit silindirlerin üretimi ve piyasaya sürülmesi
CCA Üretim Teknolojisi Biraz Detay;
CCA teknolojisine dayalı tek bir üretim hattı yılda 10,000 CNG ve 50.000 LPG silindir üretebilir.
Tip IV'e karşı Tip I:
Kompozit standartlara geldiğinde, Tip IV, Tip I'e göre çok daha üstündür. Yeni nesil kompozitler çok daha hafiftir. Tip IV'ün hareket etmesine yardımcı olan başka bir yönü de daha güvenli. Ortalama hane için kullanımları çok daha kolay. Otomobilleri daha hafif ve uzun ömürlü doğaya kolayca sığdırabilirler. Tip I silindirlerden 4 kat daha hafif Tip IV kompozit Tip IV, tip I'den iki kat daha çok depolama sağlar
CCA Faydaları Nedir?
CCA teknolojisinin faydaları sonsuzdur. Üretim maliyetlerini önemli ölçüde düşürüyorlar. Tip IV silindirlerin seri üretimi ve delici maliyetler daha ucuz olamaz. CCA teknolojisindeki permeasyon oranı, litre başına saatte 0.25 ml'den azdır. İşletme maliyetleri de anlaşılabilir şekilde düşüktür. Yeniden doldurma daha hızlı olur, gaz giderme daha hızlı olur ve IV kompoziti daha uzun sürer.
Bu yeni üretim teknolojisi, hatlar özel bir polimer malzeme kullanır; ürün, özel bir üretim teknolojisidir. Ürünün rekabet avantajlarına katkıda bulunur. Elastik kılıf, daha fazla darbe direncine sahip olan polimerlerden oluşur. Silindirleri daha önce hiç olmadığı kadar güvenli hale getirir. CCA teknolojisi, güvenli ve ultra hafif silindirler üretme özelliğine sahiptir.
CCA Projesinin Planlanan Aşamaları;
Şirketin ilk aşaması, ICO (2020) sırasında toplanan fonlarla Çek Cumhuriyeti'nde (seçilen yer) bir gösteri tesisi inşa etmeyi planlıyor.
Kompozit Silindirler İleri Düzeyinin ikinci aşaması, Avrupa çapında üretim ağları oluşturacak ve ürünlerini lisanslamak için teknolojiler geliştirecektir (2022).
Üçüncü adım, CCA ekibinin sadece lisanslama sorunlarını ele almayı planlamasıdır (2024). Bu, küçük üretimin yaratılmasından ziyade Kompozit Silindirlerin amacıdır, aksine kompozit gaz tüplerinin üretimi ve depolanması için gerçek ağların organizasyonu.
Token Dağıtımı;
Ön Satış : 15.01.2018
İlk Token satışı: 20.03.2018
Soft Cap : 5.000.000 $
Hard. Cap: 15.000.000 $
Toplam Token sayısı : 60 milyon
Ön Satış : 20 milyon Token
Proje ekibi: 16 milyon Token
danışman:
B & M: 2 milyon
Geri Alım Mekanizması:
Her ay, gelirlerin % 30'u akıllı sözleşmeler aracılığıyla yönlendirilecek ve ICO belirtecinde dağıtılan tokenleri geri alarak tokenleri yakacaktır
Sonuç olarak, böyle bir politika dolaşımdaki coin sayısında bir azalmaya yol açacak ve böylece değerde istikrarlı bir artış sağlanacaktır. Bu, yatırımcı tarafından mümkün olduğunca dürüst ve kolay anlaşılan ICO'yla ilgili temel yaklaşımdır.
CCA Projelerinin Beklentisi
ICOBench (5 olasılıktan 4.8 yıldız),
TrackICO (5 olasılıktan 5'i) gibi derecelendirme kuruluşları tarafından puan
Token Satış periyodundaki maliyetleriniz
İlk satış öncesi perakende (8 milyon CCA), 1 CCA = 0.025 USD;
Ön satışın ikinci turu (6 milyon CCA), 1 CCA = 0.0325 USD;
Üçüncü ön satış turu (4 milyon CCA), 1 CCA = 0.0425 USD;
Dördüncü satış öncesi perakende (2 milyon CCA), 1 CCA = 0,05 USD;
Satışların ilk turu (2,5 milyon CCA), 1 CCA = 0.05 USD;
Büyük satışların ikinci turu (5 milyon CCA), 1 CCA = 0.06375 USD;
Büyük satışların üçüncü turu (7,5 milyon CCA), 1 CCA = 0.0675 USD;
Büyük satışların dördüncü turu (10 milyon CCA), 1 CCA = 0.07125 USD;
Ana satışların beşinci turu (35 milyon CCA), 1 CCA = 0.075 USD.
CCA Proje Ekibi
Projenin Kurucusu :Khanif Magsumovich
(İleri Kompozit Silindirler projesinin yöneticisi ve kurucusu. Kompozit malzemelerin üretiminde uzun yıllara dayanan deneyimlerden sonra, bu projeyi kurucusu olarak uygulayabilecek güçlü bir ekip oluşturmuş)
Daha fazla Detay için ilgili linkler;
bitcointalk Profile Link :https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1428205

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

WorldWiFi ICO :The Best Free WiFi Around the World & a Great TEAM

Uchit - The Hub of Communication and Collaboration based on Blockchain Technology

DEEP AERO AI DRIVEN DRONE_ENCE DEEP AERO TECHNOLOGY