Morpheus Labs - Servis Olarak Blok Zinciri Platformu

Morpheus Labs Hakkında
Blok zinciri tabanlı uygulamaları geliştirmeyi basitleştirir ve hızlandırır. Kullanıcılarına var olan ve bildikleri programlama dillerinden seçme imkanı sağlayarak esneklik sağlarken; ihtiyaçlarına uygun çalışma zamanında işlerine yarayacak blok zincirlerini sunar. Kullanıcıları entegre edilmiş ortak geliştirme ortamının benzersiz faydalarını kullanırlar; bunların bazıları: çalışma alanı yönetimi, versiyon kontrol repoları ve önceden konfigüre edilmiş bazı özel görevlerdir. Morpheus labs platformu tüm ağır işleri (arka planda gereken ağır kodlamayı) yaparken siz kolaylıkla blok zinciri uygulamalarınızı geliştirebilirsiniz. Bu da size zaman ve emek açısından çok fazla şey katar. Gerçek blok zinciri teknolojisi uzmanlarını bulup uygun fiyatlı çalıştırmak sizin için çok zor olacaktır. Bu yüzden alt yapıda Morpheus Labs pllatformu kullanarak hem zaman hem para tasarrufu yapabilirsiniz.

Hangi dağıtık muhasebe defteri teknolojisi?
İşletmeler hangi blok zinciri teknolojisini kullanacağını seçmek için zorluklar yaşarlar. Örneğin bitcoin blok zinciri para gönderimi için daha uygunken Ethereum blok zinciri akıllı uygulamalar için biçilmiş kaftandır.
Hangi kullanım alanları?
Şirketler blok zinciri teknolojisinin kullanım alanlarını anlamada güçlük çekerler ve kendi alanlarında hangisinin daha iyi olacağının değerlendirmesini; yatırım geri dönüşün nasıl ve ne zaman olacağını bilemezler.
Blok zinciri tabanlı uygulama nasıl kurulacak ve test edilecek?
Blok zinciri düğümlerini, depolamayı, bulut geliştirme ortamlarını, github gereksinimlerini bir araya getirip ortaya çalışan bir ürün çıkartmak çok fazla efor gerektirir. Bu işlşemler çok zaman alan, yoğun kaynak isteyen ve bir çok startup'ın ve girişimin cebini kurutan fonlarını sömüren işlemlerdir.
Morpheus Labs'ın Çözümü
Blok zinciri teknolojisini deneyerek değerlendirin
Farklı türdeki blok zincirlerini tek platform üzerinde deneyebilirsiniz. Uygulamalarınızda platform değiştirmekle zaman kaybetmezsiniz.
Topluluk Geliştirmesi
Yeni fikirler veya araçlar topluluk tarafından önerilir veya geliştirilir, ekipteki uzman yazılımcılar veya diğer katılımcılar platformda yeni özellikler geliştireiblir. En kısa sürede yenilikçi çözümler geliştirilerek platforma entegre edillir.
Uzman seviyesinde platform
Ölçeklenebilir, güvenli ve sağlam uzman seviyesinde geliştirilmiş blok zinciri platformu ile hızlı bir şekilde prototip oluşturulabilir ve kolayca ürün geliştirilmesi yapılabilir.
Kullanıma Hazır Uygulama (Yazılım Kütüphanesi geliştirilmiştir)
Önceden geliştirilmiş ve konfigüre edilerek ihtiyaca uygun şekilde uyarlanarak birkaç tıklamayla kendi blok zinciri uygulamanızı kullanılır hale getirebilirsiniz. Bu da harcanan zamanı ve parayı azaltır, hızlı ve güvenli bir uygulama geliştirmenizi sağlar.
Morpheus Labs hakkında daha fazla bilgi almak ve yatırım yapmak için: https://token.morpheuslabs.io/
Whitepaper: https://token.morpheuslabs.io/assets/documents/WhitePaper.pdf
bitcointalk Profile Link :https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1428205

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

WorldWiFi ICO :The Best Free WiFi Around the World & a Great TEAM

Uchit - The Hub of Communication and Collaboration based on Blockchain Technology

DEEP AERO AI DRIVEN DRONE_ENCE DEEP AERO TECHNOLOGY